Word vriend van Mira!

U kunt GSO Mira financieel bijstaan door de concerten te bezoeken, maar ook door donateur te worden van de Stichting Vrienden van Mira. Daarmee draagt u bij aan het voortbestaan van hét Groninger studentenorkest.

U zorgt er dan voor dat leden van Mira in staat zijn om bijvoorbeeld bladmuziek aan te schaffen en uitwisselingen met buitenlandse studentenorkesten te organiseren. Ook draagt de stichting bij aan uitzonderlijke uitgaven van het Mira-bestuur. Zo werden nieuwe spandoeken, een nieuwe dirigentenbok en een generale repetitie in de Grote Zaal van de Oosterpoort door de stichting gefinancierd.

Donateurs ontvangen een halfjaarlijkse nieuwsbrief waarmee ze op de hoogte worden gehouden van de concerten en activiteiten van Mira. U wordt donateur door het overmaken van uw gift op girorekeningnummer 35 62 233 of IBAN NL17 INGB 0003 5622 33 t.n.v:

Stichting Vrienden van Mira
Postbus 4152
9701 ED Groningen

Indien u liever een acceptgiro ontvangt, kunt u zich schriftelijk aanmelden op bovenstaand adres of via e-mail op stichting@gsomira.nl. De Stichting Vrienden van Mira staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder nummer 41009622.

Raad van Bestuur
Stichting Vrienden van Mira

Thomas Hoekstra
Evelien Kort
Maarten Rijkmans
Jozien Tanis